Kuvassa mies ja nainen varastohallissa, joilla päällään ProJobin työvaatteet.

Shammaleen pehmeät shortsit stretchistä

Kun paikat alkavat kuumottaa, on parasta että ylimääräinen puristus saadaan poistettua. Muuten tulee tukalat oltavat. Ratkaisu on lyhyt: stretch-shortsit! Näissä shortseissa on joustavaa kangasta haaroissa ja takamuksessa, joten hyvä liikkuvuus on taattu. Kaksi vetoketjullista reisitaskua ja kaksi läpällistä takataskua sekä paikat riipputaskuille mahdollistavat suuremmatkin kantamukset kätevästi aivan käden ulottuvissa.

Kai tiedät, miltä tuntuu sammalmätäs? Voimme sanoa, että to-del-la pehmeältä No, nämä shortsit ovat vähintäänkin yhtä pehmeät, suorastaan shammaleen pehmeät. Leveämpi vyölenkki estää vyön painamisen ikävästi vatsaan.

Lämpimänä, tai miksei vähän viileämpänäkin päivänä shortsit pitävät olon leppoisana ja tuuletuksen kunnossa. Mukavuutensa lisäksi shortsit ovat myös erittäin coolit, katso vaikka itse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Materiaali 1: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa, 230 g/m2

Materiaali 2: 91,5 % nailonia, 8,5 % elastaania, 245 g/m2

Koot: C44–C62

Värit: punainen, vaalean sininen, tumman sininen, vihreä, harmaa, musta

Tuotenro: 2522

Stretch-shortsit 59 € / kpl + alv 24 %

 

Onko idea hyvä juuri sinun yrityksellesi? Älä epäröi, sillä tämä on loistava mahdollisuus hankkia erottuvat, mielenkiintoiset ja tarpeelliset tuotteet sekä omalle firmalle että lahjaksi.

 

Jätä yhteystietosi niin tehdään ideasta todellisuutta tuossa tuokiossa! 

Muista pyytää tarjousta kustomoinnille!